Одиграно друго коло Групе РТС и прво коло екипа по позиву

"Техника и продукција" својом другом победом у групи највише показала и обезбедила себи место у полуфиналу групе "РТС". Остале екипе ће у последњем колу одлучивати о даљем пласману, док је једино екипа Спортске, другим поразом у групи, изгубила све шансе да се пласира даље.

Почеле су и утакмице у групама "Чувари Србије", "Медији", "Партнери" и "Пријатељи". Представник породица погинулих радника РТС-а Мирослав Медић поздравио је све учеснике турнира и пожелео добродошлицу новим екипама на турниру - КБЦ "Др Драгиша Мишовић - Дедиње", "Фриком" и екипи "Ада".

Иначе, ове године екипе играју по другачијем систему такмичења, па су и утакмице много занимљивије. У групи "Чувари Србије" екипе: ИПА Београд, Полицијска станица Палилула, Ватрогасна бригада и Кадети војне академије забележили су победе и следећег викенда бориће се за директан пласман у полуфинале групе, док ће остале екипе кроз бараж тражити своје место у полуфиналу.

По истом принципу у групи "Медији" победе су оствариле екипе: РТ Војводине, Рингиер Србија, Српски телеграф и Танјуг, затим, у групи "Пријатељи" победе су забележиле екипе: ВМА Академац, Агенција за борбу против корупције, КБЦ "Др Драгиша Мишовић - Дедиње" и Ветерани ФК Партизан, и на крају у групи "Партнери" победе су остварили: Поско арена, Г4С, Интелектуалац Студентски град и Треф спорт.

Као најинтересантније утакмице треба издвојити: Рингиер Србија - РТВ БН (група "Медији") која је завршена резултатом 2:2 после вођства РТВ БН од 2:0 до задњег минута сусрета, да би на крају на пенале екипа Рингиер Србија победила.

У групи "Пријатељи" виђене су две сјајне утакмице: УВФК Београда против новајлије КБЦ "Др Драгиша Мишовић" 3:4 и Завод за спорт против Ветерана ФК Партизана 1:1, где су Ветерани били успешнији после пенала.

Наредне утакмице играју се следећег викенда у Заводу за спорт и Поско арени.

Комплетни резултати Групе РТС

Комплетни резултати Групе "Чувари Србије"

Комплетни резултати Групе "Медији"

Комплетни резултати Групе "Партнери"

Комплетни резултати Групе "Пријатељи"

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво