„Играјмо за 16“ и мали фудбал и баскет

У суботу 3. марта почињу такмичења за екипе по позиву у Поско арени. У недељу 4. марта прве утакмице у баскету „три на три“ у Заводу за спорт и медицину спорта на Кошутњаку.

Овог викенда у Поско арени у Београду одржаће се прве утакмице за екипе по позиву на овогодишњем, 19. Међународном меморијалном турниру РТС-а „Играјмо за шеснаест".

У суботу од 9 сати на програму су утакмице екипа из групе Чувари Србије, а потом од 12 сати и 20 минута на паркет дворане код београдског Хиподрома излазе тимови групе Медији. Прву утакмицу првог дана такмичења одиграће представници тима Полицијска станица Раковица и Интернационална полицијска асоцијација ИПА Београд.

У недељу такође у Поско Арени у истим терминима представиће се тимови групе Пријатељи, а потом Партнери. Истог дана у сали Завода за спорт и медицину спорта у Кошутњаку екипе РТС-а играју друго коло групне фазе такмичења.

Четврту годину за редом запослени РТС, иницијатори турнира у баскету „три на три", играјући кошарку сећају се трагично страдалих колега и свих жртава бомбардовања. Овогодишњи турнир као и претходних година има велики одзив међу запосленима.

Дванаест тимова, по свим стандардима ФИБА баскет "3 на 3" такмичиће се недељом током четири викенда у Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије у Кошутњаку, почев од недеље 4. марта 2018.

Оно што чини овај турнир посебним је дружење и фер плеј надметање, незапостављајући такмичарски карактер.

Овде можете погледати распоред мечева у баскету "3 на 3".

Позивамо Вас да нам се придружите у суботу и недељу и својим присуством дате лични печат овој спортско хуманитарној манифестацији! 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво