"Играјмо за 16": "Блок" избацио шампиона, преокрет "Отписаних"

У спектакуларној утакмици, где је актуелни првак РТС-а после свега 9 минута имао предност од 4:0, највеће изненађење турнира, екипа "Блока" је прво до полувремена смањила на 4:2, да би у другом полувремену потпуно преокренула резултата и са 6:5 себи обезбедила играње у групној фази такмичења.

У осталим бараж утакмицама "Сценска" је са два брза гола Анђелковића у 5. и 6. минуту сачувала предност до краја утакмице и на крају са 2-1 избацила "Несаломиве".

Између "Расвета и Меде" и "Возног парка" виђен је узбудљив дуел са 6 голова. На крају су одлучили пенали где је "Расвета и Меда" имала више среће и осигурала себи даљи пролаз.

"Ветерани РТС" и "ЕКГ" водили су жестоку борбу са шансама на обе стране до 29 минута, кад је најбољи играч Ветерана Никола Сабовљев успео да матира једног од најбољих голмана турнира Горана Арсића.

Одмах после бараж утакмица одиграно је и прво коло групне фазе. У групи "В" екипа "Обезбеђење РТС" савладала је уморну екипу "Расвете и Меде" са 3:1.

Још један сјајан преокрет  виђен је у дуелу "Повратак отписаних" – "Сценска". "Отписани" су након два гола заостатка, успели да консолидују редове и квалитетнију игру материјализују са три везана гола и упишу победу.

У групи "Г" прави дебакл екипе "Спортска" од највећег изненађења турнира, екипе "Блок", која је и даље наставила да терорише противнике.

"Ветеране" је поново победила екипа "Техника и продукција" са одличним Павлом Милићем и незаустављивим Николом Јанковићем. Прошле године у полуфиналу, овог пута још убедљивије, са 3:0, "Техника" је разбила "Ветеране". Још горе по "Ветеране", њен најбољи играч Никола Сабовљев добио је црвени картон, па неће наступати на наредној утакмици.

Наредног викенда игра се 2. коло групне фазе такмичења за екипе РТС-а, а почињу и четвртфиналне утакмице група "ПРИЈАТЕЉИ", "МЕДИЈИ", "ПАРТНЕРИ" И "ЧУВАРИ СРБИЈЕ".

Овде можете погледати/преузети резултате квалификација. 

број коментара 0 пошаљи коментар