У Крагујевцу одигран шести квалификациони турнир "Играјмо за 16“

У Крагујевцу је завршен шести квалификациони турнир "Играјмо за 16" у групи Градови. Победник овогодишњег турнира у Крагујевцу је екипа "Застава оружје".

На паркету крагујевачке хале "Језеро" након веома узбудљиве финалне утакмице против Спортског клуба "Фитнес", екипа "Застава оружје" је са пехаром и резултатом 2:1 славила победу.

Победничка екипа ће први пут учествовати на завршном турниру у Београду 31. марта.

Стефан Јефтовић из екипе "Застава оружје" каже да су веома срећни што су победници оваквог турнира и да им је било задовољство и част да буду део свечаности.

Играчи "Спортског клуба Фитнес" су у полуфиналу били су бољи од екипе "Војске Србије" победивши резултатом 3:2, док су победници овог турнира "Застава Оружје" у полуфиналном мечу савладали екипу "Дак друм шоп" са 3:1.

За регуларност такмичења и ове године биле су задужене судије Фудбалског савеза.

Немања Радић судија Фудбалског савеза Крагујевца, је изјавио да је цео турнир протекао у набољем реду, да су тимови били професионални у сваком смислу речи.

Ту су, као и сваке године, били представници из организационог одбора турнира "Играјмо за 16" и представници града Крагујевца.

Светозар Станковић, представник Организационог одбора турнира "Играјмо за 16" захвалио је граду Крагујевцу и свим учесницима, којих је сваке године све више, јер док је тако живеће и успомена на погинуле у РТС-у, а то и јесте циљ свих учесника".

У ревијалној утакмици своје фудбалско знање показали су мали фудбалери из "Спортског клуба Фитнес".

Овогодишњи турнир су организовали Град Крагујевац, Дописништво РТС-а, "Спортски центар Младост" и Фудбалски савез Крагујевца.

број коментара 0 пошаљи коментар