Дерби РТС екипа

Други такмичарски дан Меморијалног турнира РТС „Играјмо за шеснаест“ у малом фудбалу за групу РТС обележиле су веома квалитетне утакмице и надасве добра атмосфера на паркету Завода за спорт и медицину спорта.

Пласаман у наредну фазу такмичења обезбедиле су екипе: Повратак отписаних, Техника и продукција, Обезбеђење РТС и Спортска. За преостала четири места бориће се осам екипа наредног викенда, такође у сали Завода на Кошутњаку.

Најбоље две утакмице другог дана такмичења виђене су између екипа Техника и продукција против Расвета и Меда и Репортажна кола против Повратак отписаних. Све четири екипе приказале су квалитетан спортски ниво на терену уз максимално поштовање правила фер плеја.

Велику пажњу очекивано је имао дерби РТС-ових екипа Обезбеђење и Ветерани РТС-а. Оба тима су петоструки победници Меморијала. Овог пута тим Обезбеђење је доминантном игром савладало Ветеране са 4:1.

Овде можете погледати резултате групе РТС одигране 18. фебруара.

Наредне седмице екипе из РТС-а чека бараж за попуну екипа у групној фази такмичења, недеља 25. фебруара у Заводу за спорт и медицину спорта од 8 ујутру.

број коментара 0 пошаљи коментар