Eкипe РТС-a почелe такмичењe на Меморијалу

Минутом ћутања у знак сећања на шеснаест колега и поздравним обраћањима Мирослава Медића, представника породица погинулих радника РТС-а у НАТО бомбардовању и Веселина Грозданића, председника Организационог одбора „Играјмо за шеснаест", у Заводу за спорт и медицину спорта у Кошутњаку почео је 19. Међународни турнир РТС-а.

Прву утакмицу одиграле су екипе ЕКГ и прошлогодишњи победници и суперфиналисти Турнира, тим Репортажна кола.

Тачно 16 тимова из РТС-а и ове године игра мали фудбал за шеснеаст колега убијених у НАТО бомбардовању зграде РТС-а 23. априла 1999. године. На паркету Завода за спорт и медицину спорта првог дана такмичења у правој спортској атмосфери и у духу фер плеја одиграно је осам утакмица.

Најуспешнији тим прошле године, Репортажна кола, показао је добру форму и ове сезоне. У турнирском девију савладали су тим ЕКГ са 3:1. Изненађење дана је приредио састав Несаломиви који су у последњој утакмици дана савладали Радио Београд са 3: 1.

"Прва фаза квалификационих такмичења за екипе РТС-а траје до 3. марта када почиње друга, где ће победници играти у једној а остали у другој групи. Ово је нови систем такмичења који је верујемо бољи од претходног", објаснио је Небојша Терзић, члан Такмичарске комисије.

Квалификације за РТС настављају се наредне недеље, 18. фебруара, такође у сали Завода за спорт и медицину спорта на Кошутњаку.

Овде можете погледати резултате утакмица одиграних 11. фебруара.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво