Жреб за екипе РТС-a 6. фебруара у подне

Извлачење парова за такмичења екипа РТС-а у малом фудбалу и у баскету „три на три“ за предстојећи Међународни меморијални турнир РТС „Играјмо за шеснаест“ одржаће се 6. фебруара 2018. у 12 сати у Таковској 10.

На другом састанку поводом Међународног меморијалног турнира РТС-а 2018. године прихваћен је финансијски извештај Спортског савеза Београда, техничког организатора манифестације, за 2017. годину.

Предложени су чланови Организационог одбора за нови циклус такмичења, а досадашњем председнику Одбора, редитељу Веселину Грозданићу, присутни су дали подршку у раду на истој функцији и у наредном периоду.

Присутни представници Организационог одбора сложили су се да финални дан Међународног меморијалног турнира РТС у недељу 15. априла 2018. протекне у духу обележавања 60 година Телевизије Београд, као и да се у наредној години заврши стаза око „Парка сећања" на Кошутњаку који је настао иницијативом чланова Одбора „Играјмо за шеснаест" уз стручну подршку професора Шумарског факултета у Београду и бројних угледних личности наше земље.

Договорено је и да екипа РТС-а у малом фудбалу учествује на турниру у Брчком за који је добила званичан позив за учешће.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво