Меморијал „Играјмо за 16“ стартује у фебруару

У Галерији РТС одржан је први састанак Организационог одбора Меморијалног турнира "Играјмо за 16" којим је председавао Мирослав Медић, представник Удружења породица убијених радника РТС 23. априла 1999. године током НАТО бомбардовања зграде РТС-а у Абердаревој. Одлучено је да турнири почињу у фебруару наредне године.

Договорено је да Турнир почне 11. фебруара 2018. године, а предлог је да финалне утакмице буду одржане 15. априла 2018.

Тема састанка била је и учешће екипе РТС у Бања Луци, на позив колега из РТВ Републике Српске и учешће представница РТС на осмомартовском турниру у баскету 3 на 3.

Као и претходних година, Меморијални турнир одржаће се у малом фудбалу, баскету, стоном тенису и у куглању.

Председник Организационог одбора Турнира Веселин Грозданић је био оправдано одсутан.

Организациони одбор Међународног меморијалног турнира РТС "Играјмо за 16" за 2018. годину радиће у следећем саставу Веселин Грозданић, председник, Мирослав Медић и Станислав Вељковић, потпредседници и чланови: Драгомир Ћаласан, Горан Мишић, Светозар Станковић (представник Спортског савеза Београда), Милорад Медић, Немања Матић, Ана-Марија Симоновић, Драгица Живановић, Душко Радић, Небојша Терзић, Милорад Медић, Будимир Марковић, Бранислав Букумировић и Милета Јефтович.


  Решење генералног директора РТС можете погледате овде. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво