Милош Крамаршић победник у стоном тенису

Победник Меморијала "Играјмо за шеснаест" у стоном тенису је Милош Крамаршић, учесник свих досадашњих турнира у овом спорту и дугогодишњи пријатељ РТС-а.

Крамаршић је у финалу савладао такође сјајног Владу Јованчевића, а обојица су добром формом одушевили све учеснике овог такмичења.

Пехар у дублу освојили су Радомир Ћаласан и Милош Вујичић који су у завршници савладали Дарка Бучана и Слободана Јанежића.
 
За учешће на турнир у стоном тенису у оквиру Меморијала РТС-а "Играјмо за шеснаест" сваке године је све већи број заинтересованих и пријављених, а ове године рекордних 65 такмичара стартовало је квалификације по групама.

Први пут је и велики број жена одиграло своје партије, чак њих 10.

Највећи број учесника стонотениског турнира били су запослени из РТС-а, махом представници Информативног програма, Продукције и Технике. 

Подршку такмичарима, а пре свега у знак поштовања према погинулим радницима РТС-а у НАТО бомбардовању 1999. године, својим присуством је дао репрезентативац Александар Саша Каракашевић, шампион Европе и учесник Олимпијских игара, један од најбољих спортиста свих времена у овом спорту из наше земље.

У новој сали СЦ Мастер у Земуну током тамичарског поподнева "Играјмо за шеснаест" је владала добра атмосфера и расположење у духу фер плеја.

Све похвале за професионалну организацију овог дела такмичења Меморијала РТС припадају запосленој у РТС-у Драгици Живановић која већ четврту годину организује стонотениски део Меморијалног турнира РТС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво