Поско арена и Репортажна кола РТС у суперфиналу

У баражним утакмцима одигранима у Поско арени дан уочи суперфинала поводом Меморијалног турнира РТС-а "Играјмо за шеснаест“, играо се врхунски фудбал на паркету. Дугогодишњи домаћин екипама учесницима Меморијала РТС, тим Поско арена, освојио је учешће у суперфиналу које се игра у недељу у СЦ Вождовац на Бањици. Поско арена је први пут учесник суперфинала "Играјмо за шеснаест" а у супефиналу их чека екипа РТС-а Репортажна кола, који су своју улазницу за саму завршницу освојили нешто раније.

Поско арена је приказала квалитет игре током целог такмичења, баш као и сви остали учесници баража. Само су детаљи одлучили победника.

Посебно је била неизвесна и интересантна утакмица између РТВ Војводина и Поско арена.

Обе екипе заслужено су се нашле у самој завршници, али ће РТВ Војводина играти у утакмици за треће место против екипе Техника и везе РТС, другопласиране екипе групе РТС. 

У групи Жене финале играју најуспешније екипе Војна академија и СОФА.

У врло неизвесним утакмицама са мало голова Војна академија савладала је у полуфиналу екипу Спортска са 1:0, док је у другој полуфиналној утакмици Софа на пенале победила Алфа универзитет са 2:1.

У утакмици за треће место Меморијала 2017. Играће представице екипе Спортска РТС и Алфа универзитет. 

Суперфинале овогодишњег Меморијала "Играјмо за шеснаест" је у недељу 9. Априла 2017. у СЦ Вождовац на Бањици.

Резултаи и распоред такмичења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво