"Репортажна кола" у суперфиналу, славље баскеташа "Кленова"

Екипа "Репортажна кола" победник је овогодишњег Меморијалног турнира "Играјмо за шеснаест" у групи РТС и директни је учесник суперфинала у недељу 9. Априла у УСЦ Вождовац на Бањици. Друго место освојила је екипа "Техника и продукција", бронза је припала екипи "Ветерани" док је "Повратак отписаних" заузео четврто место. У финалу такмичења у баскету "3 на 3" славила је екипа "Кленови".

Узбудљив спортски дан у Заводу за спорт и медицину спорта у Кошутњаку за екипе у малом фудбалу и баскету из РТС-а, учеснике Меморијалног турнира "Играјмо за шеснаест".

Након до краја неизвесне финалне утакмице екипа "Репортажна кола" су на пенале савладале екипу "Техника и продукција".

У регуларном делу сусрета резултат је био 2:2 а после почетне доминације екипе "Техника и продукција" и вођства 1:0 голом Филипа Чоловића, екипа "Репортажна кола" заиграла је чвршће и ангажованије. У 11 минуту голом Срђана Живића и у 18 минуту голом Часлава Стојковића "Репортажжна кола" преокрећу резултат и воде 2:1.

У другом полувремену следи тешка борба, али ипак у 11 минуту пред крај меча Дејан Пековић успева да изједначи резултат на 2:2. До краја утакмице сви играчи су дали све од себе на терену, али без голова тако да се приступило извођењу пенала.

Са шест метара за "Репортажна кола" били су прецизни Љубомир Станковић и Дарко Комшић, док је за "Технику и продукцију" стрелац био Стефан Здравковић. Голман екипе "Репортажна кола" Миодраг Мишчевић је одбранио ударце Драгану Јанковићу и Павлу Милићу.

У утакмици за треће место између екипа "Ветерани РТС" и "Повратак отписаних" приредили су дивну утакмицу и праву увертиру за велико финале. За 30 минута виђено је седам голова и преокрет какав се ретко виђа на терену.

У првом полувремену "Ветерани" су буквално били нокаутирани, "Отписани" су имали вођство од чак 3:0 головима Милана Мићића, Марка и Ранка Пешовића.

Друго полувреме донело је тотални преокрет, прво у 18 минуту Иван Ранковић смањује на 1:3, затим у 23. минуту исти играч унео је неизвесност – 2:3, а три минута пред крај меча Никола Сабовљев успева да изједначи на 3:3, да би у последњим секундама Иван Ранковић донео бронзу екипи "Ветерани".

Трофеј за фер-плеј додељен је екипи "Спортска".

ГРУПА "РТС" – КОНАЧАН ПЛАСМАН:

1. РЕПОРТАЖНА КОЛА
2. ТЕХНИКА И ПРОДУКЦИЈА
3. ВЕТЕРАНИ РТС
4. ПОВРАТАК ОТПИСАНИХ

"Кленови" освојили баскеташки турнир

Екипа "Кленови" победник је турнира у баскету "3 на 3". "Кленови" су савладали прошлогодишње победнике екипу "Рекреативци" са 16:13.

Треће место освојили су "Паори" који су у утакмици за треће место савладали "Пописну комисију" са 16:14.

Екипа "Циркус у најави" добитник је пехара за фер плеј.

У "Поско арени" и Заводу за спорт и медицину спорта данас су одигране утакмице завршнице такмичења у групи Градови.

Резултати финала групе РТС у малом фудбалу можете погледате овде.

Турнир у баскету "3 на 3

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво