Читај ми!

Даме на потезу, полуфинала у мушким групама

Меморијални турнир РТС-а "Играјмо за 16" који се одржава у знак сећања на погинуле раднике РТС-а у НАТО бомбардовању 1999. године полако улази у завршницу. Прве утакмице одиграће и жене.

Предстојећег викенда на програму су полуфиналне утакмице у групама "Чувари Србије", "Партнери", "Пријатељи", "Медији" и у групи РТС. Све утакмице за такмичаре и учеснике по позиву играће се у Поско арени, осим за екипе из РТС-а које се такмиче у сали Завода за спорт и медицину спорта на Кошутњаку, у малом фудбалу и у баскету "3 на 3".

У Поско арени у суботу прве утакмице одиграће и жене. Шест екипа представиће се у два кола такмичења у једном дану, тако да ће одмах бити познати учесници полуфинала. Финале у групи жена одржава се истог дана када и суперфинале у мушкој конкуренцији у малом фудбалу, у недељу 9. априла у СЦ Вождовац на Бањици. Полуфинале је дан раније, у суботу 8. априла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво