Читај ми!

Завршено такмичење по групама у "баскету 3 на 3"

Другог дана такмичења по групама у баскету "3 на 3" протеклог викенда добили смо по 4 екипе из сваке групе које су оствариле пласман у четвртфинале.

У групи "А" то су: Рекреативци, Паори, Драганче и инструктори и сајт а у групи "Б" екипе Кленови, Пописна комисија, Возни парк и Циркус у најави.

У групи "А" водила се велика борба за другу и трећу позицију. Равноправан дуел у првом дану такмичења између екипа Паори и Драганче и инструктори (11-8) одредио је њихов коначан пласман на табели.

Неоспоран квалитет и такмичарску форму показала је екипа Рекреативци, прошлогодишњи победници турнира који су такмичење по групама завршили без пораза.

У групи "Б" неизвесна борба до самог краја између екипа Кленови и Пописна комисија (9-8) одредила је прву позицију на табели.

У директном сусрету тимова Возни парк и Циркус у најави (9-4) добили смо трећу и четврту позицију.

Према досадашњим мечевима стиче се утисак да ће четвртфиналне, као и полуфиналне борбе у недељу 26. марта бити веома неизвесне.

Треба истаћи да су и остали тимови дали максимум, учинивши такмичења неизвесним, али превасходно дајући основни карактер и обележје да је битно учествовати, дружити се и играти до самог краја!

Овде можете погледати резултате такмичења у баскету "3 на 3".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво