Читај ми!

Друго коло Меморијала РТС

Ветерани РТС у полуфиналу

У другом колу друге фазе такмичења за екипе РТС-а на овогодишњем Меморијалном турниру „Играјмо за 16“ екипа Ветерани једина је обезбедила полуфинале, док остале екипе чекају расплет наредне недеље.

У такмичењима екипа по позиву није било великих изненађења, а наквалитетнија игра виђена је и ове недеље у групи Пријатељи где у овом тренутку сви тимови имају по једну победу и један пораз. У трећем колу наредне недеље очекује се расплет међу тимовима ове групе који за сада сви показују једнак квалитет.

Група РТС- У групи "Д" екипе Повратак отписаних, Техника и продукција и Репортажна кола су у борби за прво место које води директно у полуфинале, док су екипе Расвета и меда утакмицом у трећем колу против екипе Техника и продукција са овом утакмицом завршавају овогодишње учешће на Меморијалу наредне недеље.

У групи "Ђ" која је ове године окупила екипе које су биле осам пута шампиони Меморијала (Ветерани ртс, Обезбеђење РТС и Радио Београд), ветерани ртс обезбедили су прво место и директан пласман у полуфинале. Остале екипе се боре за друго и треће место које воде у бараж.

Група Чувари Србије- Екипе: Ипа Београд, Ватрогасна бригада и Биа пласирале су се у полуфинале. За преостало место у полуфиналу бориће се екипе из групе А: ПС Палилула, Комунална полиција и 250. Ракетна бригада. Екипе Курјаци са Ушћа и ПУ Раковица играју за престиж и тиме завршавају своје учешће на овогодишњем меморијалу.

Група Медији- Радио Телевизија БН и Радио - телевизија Војводине су обезбедиле полуфинале, док екипе Српски телеграф, Арена спорт и Рингиер контал у групи „А" и екипе Танјуг и Шумарски факултет у групи „Б" одлучују о даљем пласману у трећем колу. Екипа Алфа универзитет утакмицом против Шумарског факултета завршава такмичење наредног викенда.

Група Партнери: Екипе: Треф спорт у групи „А" и Поско арена и Завод за спорт и медицину спорта обезбедиле су пласман у полуфинале, док ће екипе Г4С и Софа у групи „А", у међусобном дуелу одлучити ко ће даље. У групи „Б" екипе, кадети Војне академије и Емезете одиграће утакмицу за бољи пласман и тиме ће завршити своје учешће.

Група Пријатељи: У групи „Б" прошлогодишњи победник ове групе Аеродром Никола Тесла једини је обзебедио дирекатн пролаз у полуфинале пре последњег кола. За другог полуфиналисту из ове групе одлучиће у директом окршају екипа Ветерани ФК Партизан и Агенција за борбу против корупције. За крај најинтересантнија и вероватно најтежа од свих група на овом мемеријалу, група "А" где су екипе: Српска, УВФК Београда, Интелектуалац Студентски град и ВМА Академац имају по једну победу и по један пораз, тако да ће се тек у последњем колу знати ко ће у полуфинале.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво