Жреб меморијалног турнира "Играјмо за 16"

На конференцији за новинаре у просторијама РТС-а одржан је жреб екипа које ће се такмичити у малом фудбалу меморијалног турнира "Играјмо за 16".

Овогодишњи „Меморијални турнир за 16“ у малом фудбалу већ је почео за запослене у Радио-телевизији Србије.

Прве суботе у марту, на програму су и утакмице партнера, пријатеља и сарадника РТС-а, којих је из године у годину све више, како у Београду тако и широм Србије.

Ове године се на турниру очекује учешће више од 180 екипа, одиграће се око 300 утакмица, а више од 3.000 људи учествује у том догађају, играјући мали фудбал, баскет „три на три“, стони тенис и куглање.

Финале овогодишњег турнира је у недељу 9. априла, у Спортском центру „Вождовац“ на Бањици, а прве утакмице екипа по позиву почињу у суботу, 4. марта у арени „Поско“.

Група „Чувари Србије“ игра прве утакмице по распореду, настављају групе „Партнери“ и „Пријатељи“, потом им се придружују „Медији“ , „Жене“ па група „Наши“.

Учесници по градовима ових дана почињу своје квалификационе утамице, а у Београду играју са осталима првог викенда у априлу.

Победник групе РТС биће познат 2. априла и директни је суперфиналиста „Меморијала“.

Ево и извучених група са жреба:

Група "Чувари Србије" - распоред утакмица

Група "Партнери" - распоред утакмица  

Група "Пријатељи" - распоред утакмица  

Група "Медији" - распоред утакмица 

Група "Жене" - распоред утакмица  

Група "Наши" - распоред утакмица 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво