"Играјмо за 16", одржан жреб за екипе РТС-а

Распоред утакмица за екипе РТС-а у малом фудбалу и у баскету "три на три" познат је после данашњег јавног жреба за 18. Меморијални турнир РТС-а "Играјмо за шеснаест", који се одржава у знак сећања на колеге погинуле током НАТО бомбардовања зграде РТС-а 23. априла 1999. године.

У Галерији РТС-а данас је одржан јавни жреб за све екипе учеснике из Радио-телевизије Србије у малом фудбалу и баскету "три на три". За овогодишњи Меморијални турнир у малом фудбалу пријављено је чак 17 екипа, једна више него прошле године, док ће се у баскету представити 12 екипа, две више него 2016. године.

Представнике свих екипа поздравио је у име Организационог одбора турнира и у име породица погинулих радника РТС-а Милорад Медић.

"Хвала свима који су се радо одазвали овом нашем турниру, а заправо сећању на погинуле колеге", рекао је, поред осталог, Милорад Медић.

"Прошле године смо одиграли 157 утакмица у Београду, турнир се игра и широм Србије, а укупно 70 екипа, односно више од 2000 људи, учествује у Меморијалу. То је за понос РТС-а и свих нас", истакао је Медић и нагласио да се поштују правила фер-плеј игре, јер овај турнир пре свега има меморијални и хуманитарни аспект.

Прва такмичења у малом фудбалу крећу већ у недељу 12. фебруара у Заводу за спорт и медицину спорта на Кошутњаку, док ће екипе у баскету почети такмичења првог викенда у марту. Титулу у баскету брани екипа „Рекреативци".

"Веома смо задовољни због интересовања за баскет међу запосленима, једва чекамо да турнир почне", нагласио је Милорад Медић, кординатор овог дела такмичења.

Ове године финале Меморијалног турнира „Играјмо за 16" одржаће се већ у недељу 9. априла. Директни суперфиналиста у малом фудбалу је победник турнира РТС-а. Прошле године била је то екипа Ветерани РТС-а, коју су надиграли фудбалери из Пожаревца у супефиналу.

Овде можете преузети распоред такмичења у малом фудбалу за екипе РТС
Овде можете преузети систем такмичења овогодишњег Меморијала „Играјмо за 16"
Овде можете преузети распоред такмичења за екипе у баскету 3 на 3

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво