Пријем за победнике турнира "Играјмо за 16"

У Свечаним салонима Скупштине града Пожаревца уприличен је пријем за екипу пожаревачке "Електромораве", победнике Меморијалног турнира РТС-а у малом фудбалу "Играјмо за 16". Пријему су присуствовали и представници организационог одбора турнира.

До победе у суперфиналу над екипом "Ветерана РТС", пожаревачка "Електроморава" прошла је тежак пут у огромној конкуренцији екипа из осам градова Србије И Београда. Али за освајаче Меморијалног турнира РТС-а "Играјмо за 16", то је било више од фудбала.

Пријему у Скупштини града Пожаревца присуствовали су И представници организационог одбора турнира "Играјмо за 16", Веселин Грозданић, Драгомир Ћаласан, Мирослав Медић, Горан Мишић и Светозар Стојановић. У њихово име домаћинима се захвалио Веселин Грозданић на препознавању идеје турнира који је изашао из оквира РТС-а И Београда.

По речима домаћина, председника Градске Скупштине, Банета Спасовића, Пожаревац се поноси екипом Електромораве али И тиме што је дао свој допринос у чувању сећања на погинуле раднике РТС-а у НАТО бомбардовању 1999. године.

Екипу Електромораве чине углавном радници овог Јавног предузећа. Иако су и до сада побеђивали на турнирима у малом фудбалу освајање пехара РТС-а им је највећи али и најдражи успех.

број коментара 0 Пошаљи коментар