Читај ми!

Меморијал "Играјмо за 16" у завршници

Први суперфиналиста овогодишњег Меморијалног турнира у малом фудбалу "Играјмо за 16" биће познат у недељу, 10. априла 2016. после утакмице финалиста у групи РТС-а, екипа Ветерана и ЕКГ. Истог дана у Поско арени играће се и за треће место у овој групи и финалне утакмице у групама Пријатељи, Партнери, Чувари Србије, Медији и Градови.

Најбоље екипе у досадашњем такмичењу из свих осам градова из Србије учесника Турнира овог викенда играће у Београду. Подељени у две групе, победници групе Градови играће у сали Републичког завода за спорт и медицину спорта и у Поско Арени у суботу, 9. априла.

Распоред такмичења свих учесника Меморијала за викенд 9. и 10. април можете преузети овде.

Финале Меморијалног турнира РТС-а ове године је у недељу 17. априла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво