Читај ми!

Стартовао турнир „Играјмо за 16“

Минутом ћутања у Спортском центру Вождовац на Бањици стартовала је прва фаза такмичења у којој ће играти 16 екипа сачињених искључиво од радника РТС-а. Почетни ударац извео је Мирослав Медић, представник породица настрадалих радника наше куће у бомбардовању 1999. године.

Играчи Обезбеђења РТС-а и Информативног програма остварили су више него убедљиве победе на старту 16. меморијала РТС-а у малом фудбалу "Играјмо за 16". Победе на старту забележиле су и екипе Бебе Возни парк и Спортска редакција, два најмлађа тима на турниру.

У премијерном мечу, састале су се екипе Информативног програма и ЕКГ-а.

Прошлогодишњи финалисти РТС-овог дела турнира, популарни "информативци", који и ове године слове за фаворите, тријумфовали су са више него убедљивих 9:1. Пет погодака на мечу постигао је Павле Милић.

Бранилац титуле, екипа Обезбеђења, према очекивањима, и ове године стартовала је убедљивом победом од 8:0 против Возног парка.

Победе на старту забележиле су и екипе Бебе Возни парк и Спортска редакција, два најмлађа тима на турниру. Спортисти су тријумфовали против Музичке продукције са 3:0, док су Бебе савладале екипу ХД2 истим резултатом.

У изузетно лепом, спортском амбијенту, велики број наших колега дошао је да испрати мечеве и 16. пут ода почаст трагично настрадалим колегама. Да се никада не заборави.

Комплетни резултати:

Група А:
Информативни – ЕКГ 9:1
ХД2 – Бебе Возни парк 0:3

Група Б:
Обезбеђење – ФК Возни парк 8:0
Сценска – Мастер 3:0

Група Ц:
Радио Београд – Повратак отписаних 2:3
ХД1 – Расвета и Меда 0:5

Група Д:
Спортска редакција – Музичка продукција 3:0
Ветерани – ХД3 3:0

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво