Квалификације - група Медији

РТВ Војводина најуспешнија

Фудбал за пример и уживање - прави је опис одржаних утакмица овогодишњег Меморијала РТС-а „Играјмо за шеснест“ у групи Медији протеклог викенда у Поско арени. У наставак такмичења пласирала се екипа РТВ Војводина, која је у финалу надиграла екипу Арена спорт (2:0).

Све фудбалске екипе наших колега из других медија достојанствено су се представиле на овогодишњем Меморијалу, без изузетка. Од фер-плеј такмичења, до квалитетног фудбала, овогодишње утакмице у групи Медији на најбољи начин су представиле суштину турнира којим се Јавни медијски сервис Србије сећа трагично настрадалих колега у бомбардовању зграде РТС-а 1999. године.

Захваљујући колегама из ТВ Арена, гледаоци су могли да уживају и у мајсторијама Ивице Краља, бившег голмана фудбалске репрезентације, Мирослава Вјетровића и некадашњег репрезентативца Србије у футсалу Предрага Рајића, који су свакако допринели квалитету игре у Поско Арени.

Екипа РТВ Војводина једина, међутим , наставља такмичење, и то са победником групе Дијаспора која игра квалификације у петак 20. априла.

Меморијални турнир РТС-а „Играјмо за шеснаест" због Ускршњих празника наредног викедна паузира са такмичењима која се настављају у петак 20. априла и трају у континуитету до финала у недељу 22. априла.

07.04.2012. СУБОТА ГРУПА - МЕДИЈИ
Судије: Марко Петровић, Урош Смиљанић

ГРУПА А                                                      ГРУПА Б                                 

SPORTNETWORK - Арена спорт   2:3         РТВ ВОЈВОДИНА - Рингиер Контал  2:0

Арена спорт - СПОРТ                  4:1         Рингиер Контал - Курир инфо  1:1

SPORTNETWORK - СПОРТ            2:4         РТВ ВОЈВОДИНА - Курир инфо  2:2

08.04.2012. НЕДЕЉА, ФИНАЛЕ ГРУПА - МЕДИЈИ
Судија: Јелена Ристић

РТВ ВОЈВОДИНА - АРЕНА СПОРТ   2:0

Најбољи стрелац Предраг Рајић - екипа Арена спорт

Састав екипа:
АРЕНА СПОРТ Ивица Краљ, Свилар Горан, Милош Шакан, Предраг  Крстић, Мирслав Вјетровић, Саша Томић, Бобан Стефановић, Младен Кончаревић, Ненад Миловановић, Предраг Рајић, Милош Милићевић, Иван Радуловић (капитен)
РТВ ВОЈВОДИНА Марковић Љубиша, Рамач Златко, Дакић Срђан, Ристић Ивица, Лазаревић Александар, Валам Стојан, Митру Раде, Митру Никола, Балабан Бошко, Толимир Петар, Жељко Николић, Илић Марко, Миљанић Живко, Будимир Марковић (капитен)