Програм финалног дана

Програм финалног дана XIII Меморијалног турнира РТС у малом фудбалу „Играјмо за 16“ у недељу 22. априла договорен је на последњем састанку Организационог одбора, данас у сали Управног одбора РТС-а.

Посетом Олимпијској радионици почев од 15 часова сви који желе да тог дана уживају у богатом садржају овогодишњег турнира и у исто време одају почаст радницима РТС-а погинулим у НАТО бомбардовању моћи ће бесплатно да посете Спортски центар Вождовац на Бањици.

На програму су и утакмица дечака (годиште 2002) РАД -ОФК, ревијална утакмица између глумаца серије Војна академија и Олимпијаца Србије, женских екипа новинарки-фудбалерки РТС-а и Студиа -Б и наравно, финална утакмица после које ће се знати победник овогодишњег Меморијала. Богат и разноврстан програм у коме ће учестовати и Дечији хор РТС-а и Колибрићи као и друге бројне јавне личности, имаће и пренос на Другом програму РТС-а и Сателитском програму РТС.

"Заједно са Спортским савезом Београда и пре свега напорима Светозара Станковића програм смо ове године значајно унапредили и уверени смо да ће сви наши гости, међу којима очекујемо највећи број малишана, уживати у свему што смо им приредили ове године" истакао је Веселин Грозданић, председник Организационог одбора Меморијала „Играјмо за 16".

Организациони одбор РТС-а на састанку је усвојио одлуку Дисиплинске комисије Меморијала којом председава Драгомир Ћаласан и којом се до краја овогодишњег такмичења суспендује Дејан Петровић, тренер екипе РТС Кошутњак због неспортског понашања према Николи Сабољеву из екипе РТС Обезбеђење.

Подсетимо, екипа РТС Кошутњак је већ изборила пласам у финале овогодишњег турнира. Поред суспензије Дејана Петровића, иста дисиплинска мера се примењује на Жељка Митровића из екипе ВМА Академац, прошлогодишњег победника Меморијала који је физички насрнуо на судију после чега је у финалу турнира-категорија "Пријатељи"- екипа Ватрогасна бригада победила службеним резултатом ВМА Академац.

Став Организационог одбора „Играјмо за 16" према не спортском такмичењу је одлучан и јасан, посебно због основне поруке меморијалног турнира и без обзира на чињеницу да свака борба за пехар доноси неопходан жар на терену.

Циљ меморијала је управо фер плеј спортско понашање на теренру којим на прави начин шаљемо поруку да погибија наших колега у НАТО бомбардовању зграде РТС-а 1999. неће пасти у заборав.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се