Због коронавируса отказана трка Формуле 1 у Шангају

Велика награда Кине у Формули 1, која је требало да се одржи 19. априла у Шангају, отказана је због епидемије коронавируса, саопштили су организатори.

У заједничкој изјави Светске аутомобилске организације (ФИА) и Формуле 1 наводи се да је ова одлука донета како би се заштитило здравље и сигурност возача, чланова екипа и навијача.

Званичници Шангаја препоручили су отказивање свих спортских догађаја, а после новог извештаја Светске здравствене организације у којем се наводи да је од коронавируса преминуло више од 1.000 људи Формула 1 и ФИА су одлучиле да се трка одложи.

Формула 1 и ФИА наставиће преговоре са тимовима, организаторима и локалним властима како би договорили нови датум одржавања трке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво