АМСС доделио награде, Гајићу дијамантска кацига

Додељене су и годишње награде најбољим аутомобилистима и мотоциклистима у текућој години, од стране Ауто-мото Савеза Србије.

Ауто-мото Савез Србије доделио је укупно 68 пизнања најбољим аутомобилистима и мотоциклистима у 2019, али и заслужним појединцима, удружењима, савезима и компанијама које су допринеле развоју ауто-мото спорта.

О успешној сезони у нашој земљи довољно говори и све већи број младих такмичара који су оставили одличан утисак на медјународној сцени, а приметно је да се после великих успеха Душпана Борковића, у професионалном аутомобилизму појављују младе снаге које праве све боље резултате у Европи.

Златне кациге за три освојене шампионске титуле, додељене су најбољим аутомобилистим, а добитици су Данијел Панић и Драган Филиповић, док је златна плакета припала Црвеној Звезди.

Доласком Божидара Михајловића на чело мото савеза Србије, приметан је и велики напредак у српском мотоциклизму. Звезда вечери био је млади мотоциклиста, 23-годишњи Никола Гајић, који је поред треће Златне, освојио и Дијамантску кацигу, највеће признање које се додељује у српском ауто-мото спорту.

Поред Николе Гајића, Златне кациге код мотоциклиста уручене су и Карољу Кењрешу, Стевану Марјановићу и Здравку Црњанском. Свечана церемонија доделе признања била је одлично организована, а организатори су се потрудили да свим добитницима и учесницима припреде прави спектакл. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво