Борковић у Шкоди Фабији напада победу на Србија Релију

У петак у Врњачкој Бањи почиње 52. издање Србија Релија. Промотер и прва звезда такмичења биће наш најбољи аутомобилиста Душан Борковић. Наша кућа имала је прилику да међу првима види нови аутомобил у којем ће Борковић наступити на релију.

После деценије наступа у Светским и Европским шампионатима на кружним стазама, наш најбољи возач, Душан Борковић враћа се својој великој љубави, релију.

На једној од највећих српских трка Борковић ће наступити у Шкоди Фабији.

Подршку нашем НИС петрол рејсинг тиму пружаће екипа из Мађарске Еуросол рејсинг тим, чији ће власник и возач Јанош Пушкади такође наступити на нашем најзначајнијем релију.

Организатори такмичења су се потрудили и на организационом али и маркетиншком плану, да овогодишњи рели буде један од најбоље организованих у последњој деценији.

Наши возачи нису побеђивали на Србија Релију од 1993. године.

Челни људи Спортског ауто и картинг Савеза Србије имају велике планове и у наредном периоду, а циљ је пре свега повратак Србије у сам европски и светски врх.

Церемонија свечаног отварања 52. Србија Релија на програму је у петак у послеподневним часовима, док се први брзинци очекују већ у суботу када ће пред такмичарима бити осам специјалних испита.

Посаде из целе Европе у недељу ће возити још шест брзинац, после којих ћемо видети и циљ трке, такође у Врњачкој Бањи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво