Милован Веснић пред Словакиа ринг

Српски аутомобилиста Милован Веснић, водећи у генералном пласману са 109 поена, наставља такмичење у ТЦР Источна Европа и ЕСЕТ купу овог викедна у Словачкој. Он је после пуцања гуме у обе трке на Гробнику, ипак, задржао вођство у генералном пласману испред Чеха Јахима Галаша.

"Надам се да су пехови прошли и да ће на Словакија рингу бити све у реду са аутомобилом. Предност коју имам није велика, па морам паметно да одвезем наредну рунду", каже Веснић и истиче да воли да вози на Словакија рингу.

„По мени је то најлепша и најбоља стаза коју имамо у календару ове године. Познајем је добро, много пута сам се тамо такмчио, само је важно да са аутомобилом буде све у реду", истиче Веснић.

Он наглашава да, иако је водећи у генералном пласману, имаће тешку борбу са стази.

„Риба је веома брз, има ауто најновије генерације, а уз то је Словакија ринг његов домаћи терен, где редовно тестира и такмичи се. Мислим да ће ми он бити највећа конкуренција, али и бар још тројица са којима возим целу сезону. Мислим да ће викенд у Словачкој бити добар, јак и брз", додао је Веснић.

На трци у Словачкој учествоваће и Пољак Јакуб Вишомирски , такође, члан АСК Веснић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво