Хамилтон најбржи у Монаку

Британски возач Луис Хамилтон из Мерцедеса победио је у трци за Велику награду Монака у Формули 1 на чувеној стази у Монте Карлу.

Хамилтон је до 77. победе у каријери дошао испред другопласираног аса Ферарија, Немца Себастијана Фетела, док је треће место припало Финцу Валтерију Ботасу, такође из Мерцедеса.

Четврто место освојио је Холанђанин Макс Ферштапен уз Ред Була због казне (пет секунди), коју је добио у 23. кругу, а потом су се пласирали Француз Пјер Гасли (Ред Бул и Шпанац Карлос Саинц (Мекларен).

Бодове су још освојили Данил Квјат (Торо Росо), Александар Албон (Торо Росо), Данијел Рикардо (Рено) и Француз Роман Грожан (Хас). 

У генералном поретку води Хамилтон са 137 бодова, испред Ботаса са 120, Фетела 82 и Ферштапена 78.

Наредна трка вози се у Монтреалу 9. јуна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво