Ботасу пол позиција у Кини, Хамилтон одмах иза

Возач Мерцедеса Валтери Ботас стартоваће са пол позиције у трци у Шангају за Велику награду Кине у шампионату Формуле 1. Актуелни шампион Луис Хамилтон стартоваће са друге позиције, а старт трке је сутре од 08.10 по средњоевропском времену.

Ботас је седми пут у каријери победио у квалификацијама, и за само 23 хиљадитинке имао је боље време од тимског колеге, актуелног шампиона Луиса Хамилтона.

Са треће и четврте позиције кренуће Фераријев тандем Себастијан Фетел - Шарл Леклер, а иза њих редом Макс Ферштапен из Ред Була, Пјер Гасли (Ред Бул), Данијел Рикардо (Торо Росо)...

У генералном пласману води Ботас са 44 бода, једним више од Хамилтона, док Ферштапен има 27.
Трка у Шангају почиње сутра од 8.10 по средњоевропском времену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво