Читај ми!

Алфа Ромео се враћа у Формулу 1 после 33 године

Италијански аутомобилски гигант Алфа Ромео од наредне сезоне поново ће учествовати у шампионату Формуле 1, пошто је потписао сарадњу са Заубером. Алфа Ромео се после 33 године враћа у најбржи тркачки циркус и створиће нови тим под именом Алфа Ромео Заубер, са болидом на коме је лого Алфе и са мотором Ферарија.

Алфа Ромео био је доминантан у Формули 1 када је почело такмичење 1950. године са возачима Ђузепеом Фарином и Хуаном Мануелом Фанђом.

Заубер за сада није открио који возачи ће представљати тај тим у 2018. гоидни, али је ојачао везу са Фераријем, па се претпоставља да ће изабрати младе возаче Чарлса Леклерка и Антонија Ђовинација.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво