Ботасу пол у Бразилу, Хамилтон ударио у ограду

Возач Мерцедеса Валтери Ботас трећи пут у каријери стартоваће са пол позиције, пошто је победио у квалификацијама у трци за Велику награду Бразила у шампионату Формуле 1. Луис Хамилтон ударио у заштитну ограду ван стазе.

Ботас ће на стази у Сао Паулу кренути као први испред тандема Ферарија Себастијана Фетела и Кимија Раиконена.

Четврти и пети у квалификацијама били су возачи Ред Була Данијел Рикардо и Макс Ферштапен, шести Серхио Перез из Форс Индије, седми Фернандо Алонсо из Мекларена...

Бриатанац Луис Хамилтон, након што је званично у прошлој трци осигурао титулу шампиона, није успео да заврши квалуфикације јер је изгубио контролу над болидом и ударио у заштитну ограду ван стазе, срећом без повреде.

Трка за Велику награду Бразила вози се у недељу од 17 сати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво