Читај ми!

Верстапен најбржи на првом, а Фетел на другом тренингу уочи трке на Сепангу

Возач Ред Була Макс Верстапен остварио је најбрже време на данашњем првом тренингу уочи трке Формуле 1 за Велику награду Малезије, док је на другом тренингу најбржи био возач Ферарија Себастијан Фетел. Квалификације за трку за Велику награду Малезије на програму су у суботу од 11 часова по средњеевропском времену, а трка се вози у недељу од 9 часова.

Верстапен је остварио време од 1:48,962 минута, а возачи су имали проблема на стази Сепанг због јаке кише. Тренинг је почео са 30 минута закашњења док редари нису макар делимично осушили стазу.

Други је био Данијел Рикардо из Ред Була са 0,757 секунди заостатка за клупским колегом, а трећи је био Фернандо Алонсо из Мекларена са 1,635 секунди заостатка.

Двојац Ферарија Кими Раиконен и Себастијан Фетел заузели су четврто и пето место, а шести и седми били су возачи Мерцедеса Луис Хамилтон и Валтери Ботас.

На другом тренингу најбржи је био Фетел резултатом 1:31,261 минута, а његов клупски колега Раиконен био је други са 0,604 секунде заостатка.

Рикардо и Верстапен били су трећи и четврти, а иза њих Алонсо, Хамилтон и Ботас.

Други тренинг био је прекинут на 20 минута пре краја пошто је возач Хаса Роман Грожан у пуној брзини ударио у заштитну ограду. Он је неповређен изашао из болида који је однет са стазе.

Квалификације за трку за Велику награду Малезије на програму су у суботу од 11 часова по средњеевропском времену, а трка се вози у недељу од 9 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво