Читај ми!

У Ужицу почиње јубиларни 50. Србија рели

Јубиларни 50. Србија рели биће вечерас свечано отворен у Ужицу и трајаће до 24. септембра, најавио је Ауто-мото савез Србије. Рели ће се возити на Ужичким стазама Дубоко, Локве и Голден, учествује 40 екипа из Србије и још 16 земаља, а рели се бодује за Европски рели трофеј, Балкански рели трофеј, ФИА ЦЕЗ и национални шампионат.

Рели ће на свечаној церемонији, на Централном тргу у Ужицу, отворити председник АМС С Мирко Бутулија, а церемонији ће присуствовати гостији и пријатељи из Србије и иностранства.

На свечаној церемонији отварања, чуће се и видети ексклузивни снимак и честитка са говором председника Светске аутомобилске федерације Жана Тода, а заслужнима ће бити уручене награде.

Ретко која земља у свету може да се похвали оваквим јубилејом у релију, а као и сваке године организатори, Ауто-мото савез Србије и Спортски и ауто-картинг савез Србије, уз подршку Града Ужица и покровитељство АМС Осигурања, потрудили су се да јубиларно такмичење организују тако да све буде безбедно и спремно за многобројну публику и такмичаре.

За овогодишњи рели који ће се возити на Ужичким стазама Дубоко, Локве и Голден, пријавило се 40 екипа из Србије и још 16 земаља, а рели се бодује за Европски рели трофеј, Балкански рели трофеј, ФИА ЦЕЗ и национални шампионат, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво