Најбољима на Ушћу уручени пехари

На тркачкој стази Ушће у Београду данас се одржава кружна ауто трка "Награда Београда 2017", на којој учествује око 90 такмичара. Код Палате Србија ће бити одржана и трка убрзања на 402 метра, уз учешће око 70 такмичара. Пренос уживо можете пратити на нашем порталу.

Најбољим учесницима кружне ауто-трке на београдском Ушћу, након шест сати узбудљиве и напете вожње, додељени су пехари у свим класама, као и за пласман у Централноевропској зони и за националне шампионате Србије и БиХ.

Председник АМС Мирко Бутулија додељујући пехаре најбољима - у класи Д4 - 1600 првопласираном Ненаду Савићу, у класи Д4 - 2000 Зорану Кастратовићу - истакао је да је поносан што смо успели да вратимо трофеј Београда на место које му припада.

Овогодишњи шампиони Награде Београда у Националном шампионату су: у класи I Никола Лазаревић, класи II Душан Настасијевић, класи III Вук Раденковић, класи IV Ненад Савић, класи V Урош Бркић, класи IX Дарко Божиловић.

У дисциплини "Куп фића", куп 1 победник је Саво Јанчевић. а у купу 2 Никола Екмешчић, саопштио је АМС.

Конкуренција је била јака, уживање за познаваоце аутомобилизма и спектакл за све који су били у прилици да посматрају вожњу на ушћу Саве и Дунава, на легендарној стази на Ушћу, дугачкој 2.325 метара.

Легендарна кружна ауто-трка "Награда Београда 2017", коју су организовали су АМСС, Спортски ауто и картинг савеза Србије, Министарство омладине и спорта у Спортски савез Србије, уз подршку АМС Осигурања и покровитељство Града Београда, окупила је преко 100 такмичара и бројну публику.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво