Читај ми!

Хамилтон: Немам проблем са Ботасом

Возач Мерцедеса Луис Хамилтон рекао је да нема никаквих проблема са екипом и клупским колегом Валтеријем Ботасом. Хамилтон је недавно рекао да није поштено да се унутар екипе деле подаци о тестирањима и тактици возача, што је пракса у Формули 1.

Троструки светски шампион је додао да није поштено да се подаци о његовој путањи и кочењу на стази деле унутар екипе пошто тако други возач стиче предност анализирајући туђи "домаћи задатак".

"Изађем на стазу, возим кругове, урадим цео домаћи задатак, а онда други момак то све може да види. Питао сам моје сараднике о томе. Мислим да није поштено да он прикаже све што је урадио, најбоље што зна, а да онда ја то анализирам на компјутеру. Због тих података други могу да вас копирају, тако што ће на једном месту кочити пет метара раније, на другом месту два метра. То ми се заиста не свиђа", рекао је Хамилтон, пренео је Скај.

"Због тога волим картинг, то тамо не можете да урадите. Тамо само сирови таленат може да заблиста", додао је британски возач.

Он је данас желео да објасни те изјаве, рекавши да нису упућене ни Мерцедесу ни Ботасу, који је ове године заменио Ника Розберга у екипи.

"Желим да појасним, уопште нисам критиковао мој тим. Став о дељењу података је моје мишљење о нашем спорту уопште. То сам мислио од првог дана у Формули 1 и тако мислим 10 година касније. Немам проблем са мојим тимом, немам проблем са Ботасом", навео је Хамилтон на Твитеру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво