Читај ми!

Хамилтону пол позиција пред одлучујућу трку сезоне

Возач Мерцедеса, актуелни шампион Луис Хамилтон освојио је "пол" позицију за Велику награду Абу Дабија, последњу трку у овој сезони Формуле један која ће одлучити о шампиону.

У конкуренцији возача, са 12 бодова више од Хамилтона, јесте његов клупски колега Нико Розберг, који је имао друго најбоље време на стази Јас марина, спорије за три десетинке од Британца.

На трећој позицији је Данијел Рикардо из Ред Була.

Розберг би могао да освоји своју прву титулу, ако у недељу буде испред Хамилтона. Шампион би могао да освоји своју четврту титулу, а за то треба да победи, а да Немац не буде међу прва три.
Има још начина на које би шампион могао да одбрани титулу: Хамилтон би могао да буде други, али онда би Розберг могао да буде седми или ниже; Хамилтон би могао да буде трећи, а Розберг да буде 10; или да буде на подијуму, а да Розберг не заврши трку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво