Читај ми!

Хамилтон најбржи на првом тренингу у Мексику

Возач Мерцедеса Луис Хамилтон остварио је најбоље време на првом тренингу уочи трке Формуле 1 за Велику награду Мексика.

Актуелни светски шампион превезао је најбржи круг од 1.20,914 минута. Други је био четвороструки светски шампион Себастијан Фетел из Ферарија са 0,079 секунди заостатка, а трећи је његов клупски колега Кими Раиконен са заостатком од 0,158 секунди.

Водећи у генералном пласману, возач Мерцедеса Нико Розберг, заузео је седмо место са 0,759 секунди заостатка. Немац је прошле године са пол-позиције победио у Мексику.
Розберг ће покушати да оствари 10. победу у сезони и примакне се освајању прве шампионске титуле. Три трке пре краја он има 26 бодова предности над Хамилтоном.

Розберг би у Мексику могао да освоји титулу ако победи, а Хамилтон да не освоји ниједан бод.

Трка у Мексику на програму је у недељу од 20 часова по средњоевропском времену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво