Читај ми!

Хамилтон: Мушки ћу поднети губитак титуле

Возач Мерцедеса Луис Хамилтон рекао је да ће "мушки" поднети евентуални губитак шампионске титуле у Формули 1, у борби са клупским колегом Ником Розбергом.

"Даћу све што имам, све је могуће. Не можете да освојите све титуле, сетите се великих шампиона који су губили титуле. То је део игре", рекао је Хамилтон, пренео је Би-Би-Си.

Четири трке пре краја шампионата Хамилтон заостаје 33 бода за клупским колегом Розбергом. Наредна трка у шампионату на програму је у недељу од 21 час у Остину за Велику награду САД.

Троструки светски првак рекао је да ће "наставити даље" ако изгуби титулу и да се нада да ће се следеће године вратити јачи.

Хамилтон је од 2012. године, откако је уврштена у календар, победио у три од четири трке на стази у Остину. Он је навео да је имао много проблема са поузданошћу Мерцедесовог болида ове године, пошто су проблеми са мотором утицали на резултате у четири трке, као и да би вероватно водио у генералном пласману да тих проблема није било.

"Увек смо имали тесне борбе, а да су ствари биле за обојицу исте, дошло би до одредених резултата. Ова година је била другачија по питању механичких перформанси и ја ту ништа не могу. Када је возило било добро, често сам завршавао посао с њим, али било је и неколико, поготово у првих неколико секунди трке, када то нисам добро обавио. Али, то је тркање", додао је британски возач.

Хамилтон је навео да је у пет трка лоше стартовао, што га је коштало позиција, у поређењу са три Розбергова лоша старта и да је на том проблему радио са својим тимом.
Он се другачије понашао пиликом давања изјава у Остину у односу на Јапан пре две недеље, када је напустио конференцију за медије пошто су га новинари критиковали јер је током изјава правио фотографије и постављао их на друштвене мреже.

Упитан због чега су поједини новинари блокирани на његовој Твитер страници, Хамилтон је рекао да се неколико људи бави његовим профилима на друштвеним мрежама.

"Не водим самостално профиле на друштвеним медијама. Неколико људи се баве тиме. Било је серијског блокирања. Ја чак ни немам ту апликацију на мобилном телефону", рекао је Хамилтон.

Хамилтон је додао да људи буду блокирани када кажу нешто негативно и да на његовом профилу нису блокирани искључиво новинари.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се