Читај ми!

Борковић други у Ошерслебену

Српски аутомобилиста Душан Борковић заузео је друго место и постоље на обе трке, на стази Ошерслебен у Немачкој у оквиру ТЦР шампионата.

Борковић је током шестог тркачког викенда прикупио 41 бод и сада у генералном пласману заузима осму позицију са укупно 88 поена.

Готово током целе трке водила се велика борба између Борковића и његовог клупског колеге Хомоле и Бурија, да би на крају возачи "Б3 рејсинг" тима заузели прва два места, док је треће место припало Џејмсу Нешу.

"Био је ово сјајан викенд. Ово је оно што ми је требало највише у овом моменту. Ово је оно што враћа самопоуздање и надам се да ћу овим темпом наставити у Сочију и да ћу на кратку летњу паузу отићи са још нових бодова", рекао је Борковић након трке.

Следеће две рунде ТЦР шампионата возе се 3. јула у Сочију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво