Судије тврде да не постоји завера против екипе Мекларена

Кенијац Суриндер Тати, један од тројице судија на трци Формуле један за Велику награду Белгије, после које је у недељу Луису Хамилтону одузета победа, рекао је да не постоји завера против екипе Мекларена.

"Не постоји завера ни против једне екипе, укључујући и Мекларен. Поступили смо професионално према правилима Светске аутомобилске асоцијације. Хамилтон је искористио пречицу", рекао је Тати.

Британски таблоиди тврде да је Луис Хамилтон жртва завере против Мекларена, пошто су судије пресудиле да је пресекао двоструку кривину - "шикану" и тако непоштено стекао предност над светским шампионом Формуле један, возачем Ферарија Кимијем Рајконеном. Хамилтону је после трке одузето 25 секунди чиме се пласирао на треће место.

"Могли смо да бирамо какву ћемо казну доделити Хамилтону - или да му одредимо временску казну или да следећу трку Формуле један почне са казном од 10 стартних места. Одлучили смо се за казну одузимањем 25 секунди. Знам да сам сада врло непопуларан у Великој Британији, али радио сам свој посао и знам да сам поступио професионално", рекао је Тати.

Следећа трка Формуле један вози се 14. септембра за Велику награду Италије у Монци.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи