Србија фаворит, у БиХ верују у победу

Рукометна репрезентација Србије у четвртак у 20 сати у Сарајеву састаје се са селекцијом Босне и Херцеговине, у петом колу такмичења у групи 2 за пласман на Европско првенство у Аустрији 2010.

Рукометаши Србије отпутовали су у Сарајево, после тродневних припрема у Ковилову.  Селектор Јовица Цветковић не може да рачуна на повређеног Ратка Николића и Марка Ћурувију, али ће Србија у предстојећим мечевима бити велики фаворит.

Селектор Босне и Херцеговине Халид Демировић, како преносе медији у БиХ, оценио је да је Србија квалитетан противник, као и да верује да његови играчи могу да победе.

"Србија игра брз рукомет, па ми морамо имати најмање десет расположених играча како бисмо им парирали. Верујем да имамо снаге да славимо у првом мечу у Сарајеву", рекао је селектор репрезентације БиХ.

Утакмица између БиХ и Србије играће се у четвртак у 20 сати у дворани Мирза Делибашић КСЦ Скендерија, а реванш меч 22. марта у Нишу.

После четири кола Србија води на табели групе 2 са три победе и једном нерешеном утакмицом, док је БиХ трећа са две победе, једним поразом и једним нерешеним мечом.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи