Читај ми!

Ђерона: Надам се да нас ковид више неће овако пореметити

Селектор рукометаша Србије Тони Ђерона рекао је да је Европско првенство било добро искуство за тим, али и да је на учинак на турниру у Сегедину умногоме утицала ситуација са коронавирусом.

Рукометаши Србије завршили су учешће а Европском првенству, пошто су у последњем колу групне фазе изгубили од Француске, олимпијског шампиона, са 29:25.

"Утакмица је трајала само неколико минута. После три одбране Жерара, примили смо три гола. Покушали смо да нађемо решења за игру унутар шест метара, али он је изванредно бранио. Имао је чак девет интервенција у првом полувремену. Тим се тада распао. Покушали смо да се вратимо у другом полувремену, покажемо људима како желимо да наставимо са борбом", рекао је Ђерона после меча.

"Они су показали зашто су олимпијски шампиони. Морамо да наставимо са радом, а надам се да нас у наредним активностима ковид неће поремтити као овог пута", навео је селектор.

Србија је наступ у Сегедину завршила са једном победом и два пораза, а пре доласка на ЕП екипа није одиграла нити један контролни сусрет због ситуације са коронавирусом.

"Било је добро искуство. Потребно нам га је више, као што смо показали против Француза. У нашем тиму само су седморица играча играла европска такмичења са својим клубовима. За годину дана смо одиграли само десет утакмица, укључујући три на овом турниру. То није довољно, морамо да радимо много више. Требало је да играмо више мечева, али припреме су нам отежане због хаотичне ситуације са ковидом. Нису проблем играчи који су пошли са нама, нисмо имали довољно времена да радимо са њима", појаснио је Ђерона.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво