Читај ми!

Брегар: Нисмо се држали добитног система

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Урош Брегар изјавио је да се у поразу од Исланда у квалификацијама за ЕП, његове изабранице нису држале система који им је раније доносио успеха.

Рукометашице Србије поражене су од селекције Исланда у оквиру другог кола квалификација за Европско првенство 2022 резултатом 23:21 (10:8).

Србија није успела до краја да одговори наметнутој агресивној и чврстој игри Исланда, иако се средином другог полувремена чинило да су наше девојке надомак преокрета.

"Имали смо велике грешке и проблеме у нападу. У првом полувремену нисмо били на нивоу и заостајали смо за Исландом. У другом делу утакмице имали смо добар период, од 10:8 дошли смо на 14:14. Нисмо се држали система који нам је до сад доносио резултат и изгубили смо од Исланда", рекао је Брегар.

"Сада нас чека Светско првенство, а у марту и у мају затим следе веома битне утакмице квалификација за Европско првенство против Турске и Исланда и морамо да ту тражимо шансу да остваримо добар резултат и да се квалификујемо на Европско првенство", закључио је Брегар.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво