Динамо Петрохемија - Напредак Крушевац 27:21

У 11. колу Суперлиге за рукометашице је у Панчеву домаћи Динамо Петрохемија победио екипу крушевачког Напретка са 27:21 (14:10).

Пред око 600 гледалаца у хали спортова "Стрелиште", судили су Мискин из Сомбора и Адамовић из Црвенке.

Динамо Петрохемија: Тиневска, Покрајац 5, Жига, Техурић 2(2), Павлов 3(1), Дамјановић 4, Обрадовић, Радосављевић 6, Самоила 1 Матијашевић 1, Тамелов, Давидовић, Станисављевић 2, Перушина 3(1).

Напредак: Лукић, Станић, Васић 4, Миленковић 1, Луковић 2, Лапајне 3, Лапчевић 5, Ђорђевић , Јовановић, Ранковић 2, Чаировић, Максимовић, Обревић, Николић 4.

Седмерци: Динамо 4(3), Напредак 1(0).

Искључења: Динамо 4, Напредак 12 минута.

Панчевке су заслужено славиле у сусрету који је показао да су добиле два сјајна крила из сопственог подмлатка, Радосављевићеву и Станисављевићеву. Тренер Никола Марковић је петнаестогодишњу Сању Радосављевић поставио као стартера и она је више него оправдала његово поверење бескомпромисном и храбром игром у одбрани, а поготово у нападу.

Била је најефикаснија у редовима домаћих и одличном партијом је заслужила епитет играчице утакмице.

Гошће су пријатно изненадиле брзом и агресивном игром, али више од часног пораза нису могле. У њиховим редовима боље од осталих биле су Лапајне, Лапчевић и Васић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи