Читај ми!

Ђерона: После пражњења против Француске показали да смо права група

Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Тони Ђерона рекао је да је обрана била кључ вечерашње победе против Грчке.

Србије је славила против Грчку у Зрејанину 31:21 (15:12), у 3. колу квалификација за Европско првенство 2022. године у Словачкој и Мађарској.

"Било је теже психички него физички после великог напора и успеха против Француске. Грке респектујемо, показали су тимски дух, показали су да су борци и да терају противнике да извуку највише из себе. У првом полувремену направили смо више грешака него у две утакмице са Французима", рекао је Ђерона после меча за сајт Рукометног савеза Србије.

Рукометаши Србије после три утакмице у групи 1 имају скор од две победе и једног ремија и пет освојених бодова.

"У 15 минута другог полувремена смо урадили много, одиграли добру одбрану онако како желимо и она је била кључ. То нам је омогућило да направимо разлику и постигнемо лаке голове. Имамо пет бодова после три утакмице. Враћамо се у своје клубове, а на наредној акцији ћемо покушати да још више унапредимо неке сегменте у нашој игри", закључио је Ђерона.

Један од најефикаснијих на мечу Лазар Кукић каже да су рукометаши још једном показали да су права група.

"Драго ми је да нижемо победе у Зрењанину. У првом полувремену смо имали одређених падова, изгубили пар лопти, али смо се зато на старту другог стабилизовали и заслужено решили утакмицу у своју корист. Завршили смо утакмицу како смо се договорили. Мало смо и испражњени после утакмица са Француској, али смо показали да смо права група. Честитао бих момцима на две недеље фантастичног рада и посвећености", рекао је Кукић.

Србија ће наредни меч квалификација за ЕП 2022. играти у априлу против Грчке на гостовању.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво