Србија на Пољску без капитена

Пивотмен рукометне репрезентације Србије Ратко Николић неће моћи да игра на утакмици с Пољском у другом колу друге фазе такмичења на Светском првенству у Хрватској.

После пехова репрезентације Србије са повредама и недисциплином, на ред су дошле  и казне.

Капитен мушке рукометне репрезентације Србије Ратко Николић кажњен је од Међународне рукометне федерације једном утакмицом не играња због црвеног картона који је добио четири секунде пре краја меча са Немачком.

Правила дисциплинске комисије Светске рукометне федерације налажу да се играч који добије директан црвени картон аутоматски суспендује на једну утакмицу.

Николић је на шест досадашњих мечева Србије на Светском првенству постигао 14 голова.

Селектор Србије Јовица Цветковић сада на позицији пивота на располагању има само Алема Тоскића, пошто је екипу раније напустио Милутин Драгићевић, који није желео да седи на клупи, па се вратио у Данску како би наставио припреме за наставак сезоне.

Србија је тренутно на трећем месту на табели Друге групе са три освојена бода. Водећа Немачка има пет бодова, Данска један мање, док Норвешка, Пољска и Македонија имају по два бода. Пласман у полуфинале избориће две првопласиране екипе из Групе.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи