Дарко Станић: Добром одбраном против Пољске

Голман рукометне репрезентације Србије Дарко Станић оценио је да његова екипа мора да у мечу са Пољском у Задру одлично одигра одбрану, боље него на утакмици са светским прваком Немачком када је освојила бод.

Србија се у 15.30 састаје с вицешампионом света у другом колу друге фазе такмичења на Светском првенству у Хрватској. У првом мечу Србија и Немачка су јуче одиграле нерешено 35:35.

"Најважније је да се одморимо и да се спремимо као и пред сваку утакмицу. Морамо да одиграмо добру одбрану, много бољу него са Немачком. Треба да поновимо одбрану из мечева са Данском и Норвешком. Мислим да је то кључ наше игре", рекао је Станић.

Таквом игром рукометаши Србије, према Станићевим речима, могу да парирају било којој екипи и зато се нада победи у мечу са Пољском.  Станић, међутим, није умео да одговори на питање шта би могла да буде предност Србије.

"У томе је проблем, што ми не знамо шта је наша предност. Ми играмо срцем и хоћемо да пружимо највише на терену. Доста играча улази са клупе, тако да не бих могао да истакнем неког појединца који би могао да реши меч. То може свако од нас", казао је Станић.

Пољска је у првом колу друге фазе изненадила европског првака Данску и победила са 32:28.

"Пољаци имају одличне бекове. Карол Билицки је најпознатији њихов бек шутер, али показали смо већ да такве умемо да неутралишемо. Мислим да неће бити проблема", рекао је Станић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи