Мештер се радује позиву Цветковића

Рукометни репрезентативац Србије Саво Мештер изјавио је да је пријатно изненађен позивом селектора да се прикључи екипи на Светском првенству у Хрватској.

 Мештер је позван да замени повређеног Данијела Анђелковића, коме је пукао мишић у утакмици са Норвешком, у четвртом колу такмичења у Групи Д, у Поречу.

"Срећан сам што сам овде са момцима. Са 18 година сам део ове сениорсеке репрезентације. Не постоје речи да објасним какав је то осећај. Жао ми је што се Данијел повредио", рекао је Мештер који је стигао у Задар, где Србија наставља такмичења на СП.

Репрезентација Србија такмичи се у другој фази СП са Немачком, Пољском и Македонијом, најбољим екипама из Групе Ц. У новоформираној групи у Задру су поред Србије и остале најбоље екипе из Групе Д Данска и Норвешка.

Генерални секретар Рукометног савеза Србије Божидар Ђурковић, поводом догађаја о лажној дојави да је подметнута бомба у хотелу, истакао је да је све мирно и да ништа од ових прича није тачно.

"Не треба подгревати ватру која не постоји. Свим репрезентацијама у хотелу Коловаре је препоручено да излазе у групама, а одређена им је и обавезна пратња. Није тачно да је само нама одређена пратња", рекао је Ђурковић.

Репрезентација Србије у 17.30 састаје се са селекцијом Немачке.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи