Добром одбраном против Египта

Пивотмен рукометне репрезентације Србије Алем Тоскић изјавио је да је утакмица са Египтом најважнија на Светском првенству, јер од ње много тога зависи. Репрезентација Србије састаје са Египтом у 18.15 у првом мечу Групе Д на Светском првенству у Хрватској.

Репрезентација Србије састаје са Египтом  у 18.15  уз директан пренос на РТС 2  у првом мечу Групе Д на Светском првенству у Хрватској.

"Египат је једна од екипа која улази у круг репрезентација које ће се борити за пласман од првог до трећег места у нашој групи, која воде у другу фазу такмичења. Незгодно је и то што играмо прво коло. Видело се и синоћ како је Хрватска тешко победила Јужну Кореју, када је меч био неизвестан до самог краја", рекао је Тоскић. 

Према његовим речима, екипа Србије улази у меч потпуно спремно.

"Египат је екипа која је већ дуже времена на окупу. Имају тренера који је са наших простора и свакако ће бити незгодан противник", рекао је Тоскић и нагласио да је организација Светског првенства на високом нивоу.

Крило репрезентације Србије Никола Којић оценио је да Египат има "изузетно добру екипу".

"Ми смо се припремали за Египат и више немамо шта више да радимо за ту утакмицу. Египат игра брзо, води га Ирфан Смаилагић и тиме је добио на техници. По стилу подсећају на хрватску репрезентацију. Сигурно је да ће нам бити тешко", рекао је Којић.

Он је додао да репрезентација Србије мора да игра као и до сада, у последње две и по године.

"Морамо добро да одиграмо у одбрани, да имамо контре и да постигнемо што више лаких голова. Треба темпом да их ломимо током утакмице, јер то неће моћи да издрже. Ипак, имамо више квалитетнијих играча", закључио је Којић.

Србија се такмичи у Групи Д са Египтом, Данском, Бразилом, Норвешком и Саудијском Арабијом.

Светско првенство завршава се финалном утакмицом 1. фебруара у Загребу.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи