Загреб дочекао сребрне рукометаше, 10.000 људи на Јелачићевом тргу

Више од 10.000 људи дочекало је рукометну репрезентацију Хрватске, после освајања сребрне медаље на Европском првенству. Присутнима се обратио селектор Лино Червар, као и најбољи играч турнира Домагој Дувњак.

На Тргу бана Јелачића у Загребу више од 10.000 људи дочекало је хрватске рукометаше, који су у недељу у финалу Европског првенства изгубили од Шпаније 22:20.

"Поносан сам да сам са страшћу и неизмерном љубави водио репрезентацију. Захвалан сам свим генерацијама и овој репрезентацији која је показала невероватно заједништво. Радујем се да овде видим пуно деце и младих. Зато говорим, родитељи водите своју децу и помозите им кад им је тешко", рекао је Червар.

Капитен Домагој Дувњак, МВП шампионата, био је кратак.

"Ова медаља је ваша медаља. Жао ми што сте морали да се нервирате, али дао бог да се ви увек тако нервирате, а ми донесемо кући медаљу. Надамо се да ово није последњи дочек", рекао је Дувњак.

Хрватска је два пута била олимпијски шампион, једном светски, али никада није успела да освоји злато на европским шампионатима. Сребро у Стокхолму треће је у историји хрватског рукомета.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво