Рукометаши Србије против Хрватске за частан опроштај са ЕП

Рукометна репрезенатција Србије игра од 20.30 часова на Европском првенству у Грацу против Хрватске последњу утакмицу у групној фази такмичења. Директан пренос меча је на нашем Другом програму, стрим на РТС планети. Ток меча и кретање резултата пратите на нашем порталу.

Изабраници Ненада Перуничића изгубили су сваку шансу за пласман у следећу рунду такмичења, јер су у прва два кола изгубили и од Белорусије и Црне Горе.

Преостала је утакмица са Хрватском, која је у сваком спорту увек пуна емоционалног набоја. Иако нема резултатски значај, победа у таквом мечу након два пораза би сигурно добро дошла и бар на неко време вратила самопоуздање и наду српској репрезентацији.

Перуничић је пред последњи меч на Европском првенству рекао да ће покушати да подигне тим после пораза од Црне Горе.

"Ми представљамо своју земљу и морамо до краја да играмо на најпоштенији могући начин. То је њихова обавеза као репрезентативаца. У односу на противника бирамо и играче. Пробаћу да их дигнем да против Хрватске одиграмо најбоље што можемо", рекао је Перуничић.

У другом мечу групе, рукометаши Црне Горе играју против Белорусије (18.15) одлучујући меч на Европском првенству. Само победа их води у Беч на утакмице друге фазе, док би реми или пораз значили опроштај.

Дуел рукометаша Србије и Хрватске почиње у 20.30 уз директан пренос на Другом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети, а ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се