Перуничић: Недостају речи за овакав пораз, нисмо били тим

После пораза од Белорусије на старту Европског првенства у Грацу селектор Србије Ненад Перуничић изјавио је да га боли начин на који је његов тим изгубио.

Репрезентација Србије поражена је од Белорусије 35:30 (16:15) у првом колу групе А Еврпског првенства у Грацу а селектор Ненад Перуничић био је веома критичан након меча.

"Недостају речи за овакав пораз, али више боли начин на који смо изгубили него ових пет разлике. Веровао сам да смо добро припремљени за противника који је комплетан у сваком смислу, онда смо у самој утакмици, поготово у другом полувремену одстуили у много ствари о којима смо говорили. Пре свега да будемо стабилни. На чему смо потенцирали за ових годину дана, а то је одбрана на којој смо највише радили, а заједно са пријатељским утакмицама са Француском и Норвешком смо примили 111 годлова. ", рекао је Перуничић.

Репрезентативци Србије показали су да су, пре свега ментално, неспремни за велико такмичење, што се видело и по чак четири нереализована седмерца.

"Одиграли смо кукавички, нисмо били тим, нисмо веровали у повратак, нисмо показали став шта ми заиста желимо, тако да један овакав противник са оваквим тренером је рутински завршио утакмицу. Преузимам одговорност, очигледно нисам добро спремио екипу, пре свега психички", додао је селектор Србије.

Наредни меч Србија игра у суботу против Црне Горе, а потом у понедељак следи дуел против Хрватске.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво